Overgangspraktijk Nijkerk

Afb.: Overgangspraktijk Nijkerk

Werkwijze

U hebt zelf een afspraak bij mij gemaakt of u bent doorverwezen door bijvoorbeeld een huisarts, gynaecoloog, psycholoog, bekkenbodemtherapeut en/of fysiotherapeut.

Omdat iedere vrouw uniek is maak ik in overleg met u een behandelplan voor uw specifieke klachten. In het eerste consult inventariseer ik samen met u de klachten en bepaal ik aan de hand van vragenlijsten in welke fase van de overgang u zich bevindt.

U krijgt uitleg over wat de overgang voor u kan betekenen, wat er in uw lichaam gebeurd en waardoor uw klachten kunnen ontstaan. Samen stellen wij een behandelplan op om de klachten die veroorzaakt worden door de overgang te verminderen. Gemiddeld zijn er ongeveer 3 consulten nodig om een goede balans te vinden.

In het tweede consult plan ik over het algemeen een risico inventarisatie en geef u hierover een persoonlijk advies. Ik vind het belangrijk dat uw klachten optimaal behandeld worden, daarom kan ik u bijvoorbeeld bij bekkenbodem klachten doorverwijzen naar een bekkenbodem en/of fysiotherapeut of bij schildklierklachten, verhoogd cholesterol naar de huisarts. Uw zorg staat centraal en daarom werk ik nauw samen met de verschillende zorgaanbieders.

Mocht u een afspraak willen maken of vragen hebben dan kan dit via mijn contactpagina.

Vergoedingen

De consulten van de Overgangsconsulente worden door verschillende zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket. U kunt in uw polisvoorwaarden terug vinden voor welke vergoedingen u in aanmerking komt.

Bent u als bedrijf of instelling ge´nteresseerd in een presentatie over de overgang of een health check, dan kunt ook hierover contact met mij opnemen via mijn contactpagina.

Afb.: LinkedIn profiel van de Overgangspraktijk Nijkerk   Afb.: Twitterberichten van Overgangspraktijk Nijkerk   Afb.: Facebook Overgangspraktijk Nijkerk

:.   Actueel   ::  Sitemap   ::  Links   ::  Over mij   .:
:.   Praktijkinformatie   ::  Contactgegevens en formulier   .: